Architectuur en interieur voor uw revalidatie-omgeving


Houdt u van een stijlvolle en functionele werkomgeving waarin U uw talenten als professional kunt ontplooien en waarin uw patiënten zich in thuis voelen? Wist U dat architectuur een hoge meerwaarde kan verlenen aan uw praktijk door het creëren van een omgeving die de efficiëntie van uw behandelingen ondersteunt, de beschikbare ruimte optimaal invult en uw praktijk een eigentijdse professionele uitstraling bezorgt?

Gymna werkt sedert enkele jaren nauw samen met Architime, een architectuur bureau, met ruime ervaring en specialisatie in het ontwerpen van eigentijdse kinesitherapie, osteopathie en andere revalidatie ruimten. Hierdoor is Architime uw uitgelezen partner om uw wensen te vertalen in een geloofwaardig bouwkundig concept.

Alle type opdrachten, van renovatie, herindeling tot het realiseren van een volledige nieuwbouwpraktijk sleutel op de deur met eigen vaklui kunnen aan Architime worden toevertrouwd. Gymna, vanuit haar partnership met Architime is voor u een garantie dat dat uw opdracht met de meeste zorg en binnen de kortst mogelijke bouwtiming zal worden uitgevoerd.

Het eindresultaat zal uw droompraktijk zijn, die dankzij de specialisatie van Architime in uw vakgebied, op de meest kosten efficiënte wijze wordt gerealiseerd.

Neem alvast hieronder een kijkje in enkele recent gerealiseerde projecten en indien interesse stuur een mailtje naar info@architime.be of bel naar 0497/021820.

Architecte Valerie Cesar zal u persoonlijk alle informatie geven.