Flowin Pro mini - 68,5 x 98 cm

- 25 %

Omschrijving

Flowin® is een nieuw concept dat gebruik maakt van frictie tussen een gladde bodemplaat en pads voor handen, knieën en voeten. Met behulp van deze pads worden functionele bewegingen over de plaat uitgevoerd, waarbij de ‘core’ spieren stabiliseren om de bewegingen beheerst en veilig te laten verlopen.
De weerstand wordt in de eerste plaats bepaald door de druk of het lichaamsgewicht die op de pads wordt overgebracht. Dit kan variëren van heel licht tot een bijna volledige bewegingsstop. De frictietraining kan u tevens variëren door gebruik te maken van verschillende bewegingspatronen, contactpunten, snelheden en grootte van beweging. Dus niet enkel het gebruikte gewicht en het herhalingsaantal bepalen de intensiteit van de krachttraining. Doelstellingen van deze frictietraining zijn o.a: verhogen van stabiliteit, mobiliteit, kracht, evenwicht en snelheid.
Deze volledig veilige manier van oefenen is geschikt voor iedere doelgroep, dus zowel voor patiënten maar ook voor topsporters.
Elke Flowin® wordt standaard geleverd met een set van 5 pads: 2x voor handen, 2x voor voeten en 1x voor knieën.
Alle Flowin® bodemplaten zijn makkelijk te reinigen en blijven zelfs na langdurig, intensief gebruik hun glij-capaciteit behouden.
575710

Normale prijs: € 224,94

Special Price € 168,70

incl. BTW
  • In voorraad

  • Pakjesdienst GLS - GRATIS vanaf € 60

Technische gegevens
Gewicht totaal6.5 kg
Breedte68.5 cm
Lengte98 cm
Aantal per verpakking1