3 showrooms mét 'Shop' & technische dienst

Met in élk filiaal een uitgebreid assortiment van ons materiaal dat u ter plaatse kan bekijken én uitproberen. Een unicum waar we fier op zijn. De toegang is vrij, en onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar. 

Ervaren adviseurs

Onze adviseurs staan u met raad en daad bij om u te begeleiden in de keuze van het materiaal dat het beste past bij uw praktijk of instelling, bij uw specialisatie of werkmethode. 

Uitstekende garantie en technische dienst

Uw investeringen verdienen de best mogelijke garantie, daarom geniet u op alle investeringsgoederen een garantie van 2 jaar. Sinds kort is het zelfs mogelijk om een verlengde garantie tot 5 jaar op uw behandeltafels te nemen.

Ons team van gespecialiseerde techniekers staat voor u klaar om u bijstand te verlenen en een panne te verhelpen. Net op die momenten zal u tevreden zijn dat u gekozen hebt voor Gymna. 

Gymna lever- en montagedienst

Materiaal dat niet geleverd kan worden met de pakjesdienst, wordt geleverd door onze gespecialiseerde lever- en montagedienst. Dit betekent dat onze logistieke medewerkers uw apparatuur bij u leveren - en desgewenst monteren en installeren - voor heel België - aan het scherpst mogelijke tarief.

Gratis levering

voor elke bestelling vanaf € 60 (incl.BTW) aan huis in heel België die geleverd kan worden met de pakjesdienst of met de post

24/7 bestellen

Dankzij de webshop bestelt u wanneer u dat uitkomt. Zo bent u zeker van een tijdige levering. 

Shopproducten direct beschikbaar

Onze shopproducten zijn direct leverbaar uit stock en dit 48u na uw bestelling. Of u stopt in een van onze showrooms en neemt ze onmiddellijk mee. 

Professioneel & thuisgebruik

In de Gymna shop vindt u een uitgebreid gamma van verbruiksartikelen, kleine apparatuur, klein oefenmateriaal en hulpmiddelen voor professioneel of voor thuisgebruik.