Cross Linq - huidkleur (20 x 8 st)

Omschrijving

Crosstaping is een onderdeel van het Medical Taping Concept waarbij wordt ingewerkt op de energiemeridianen die ongeveer 2 mm onder onze huid lopen. Net zoals bij acupunctuur, acupressuur en shiatsu worden storingen in de energiestroom behandeld. De crosstape patches zijn fijnvezelige, rastervormige tapekruisjes van 1,5 x 2,5 cm die op de energiegeladen punten zoals triggerpoints, pijnpunten en acupunctuurpunten worden gekleefd en zo de verstoring in de energiebanen wegnemen.
De crosstape is zelfklevend, watervast en blijft kleven op de huid zolang nodig, wanneer de storing opgelost is zal de tape vanzelf loslaten. De crosstape is huidkleurig en verpakt in een doosje met 20 velletjes van 8 patches.
De werkwijze wordt in de opleiding van het medical taping concept besproken, maar er bestaat ook een handboek: Cross and Spiral taping (enkel in het Engels verkrijgbaar).

Toepassing van de Cross Taping bijvoorbeeld bij:
Spierspanningen, gewrichtspijn (postoperatief, Arthrose, overbelasting) , hoofdpijn, migraine, tinnitus, problemen met de wervelkolom, kneuzingen, organische pijnklachten.
575947
€ 18,00
incl. BTW
  • In voorraad

  • Pakjesdienst GLS - GRATIS vanaf € 60

Technische gegevens
Gewicht totaal0.12 kg
Aantal per verpakking1