Gymna en Barthels bundelen de krachten!

De medische wereld evolueert: wij ook.

Elke dag ontstaan er meer en meer groepspraktijken en multidisciplinaire praktijken.  Elke dag zien we een toename van samenwerkingsverbanden in de medische en de paramedische wereld. INDEQS, onze dynamische familiale groep, biedt daarop een antwoord voor de volgende specialiteiten:   

Specialiteiten Indeqs Group


Eén team Gymna-Barthels! 

Na de samensmelting van de financiële, logistieke en technische diensten van beide afdelingen, en de harmonisatie van de Gymna en Barthels showrooms op onze 3 adressen volgt er nu een nieuwe logische stap:   

► De SALES TEAMS van Gymna en Barthels bundelen vanaf nu de krachten! Elke vertegenwoordiger van het Gymna-segment wordt een Gymna-Barthels vertegenwoordiger en behartigt vanaf nu ook de belangen van onze klanten van het Barthels segment en vice-versa.   

► Samen bieden we u geïntegreerde oplossingen, zowel voor privé- als voor groepspraktijken, zowel voor kine's als voor (huis)artsen.  Zowel voor ziekenhuizen, rusthuizen als andere instellingen.


Klantendienst Gymna-Barthels

Het telefoonnummer is 089/510 550
Het e-mail adres is info@gymna-barthels.be


Optimalisatie sectoren regionale vertegenwoordigers

De evolutie van de veranderende marktomstandigheden maakt dat we hier en daar moesten kiezen voor optimalisatie van de regionale sectoren.  

► Verder zijn voor onze klanten van het Gymna-segment de meeste vertegenwoordigers sinds jaar en dag bekende gezichten.

► Voor onze klanten van het Barthels-segment breidt het verkoopteam uit naar niet minder dan 7 personen. Zij bezitten een schat aan kennis en ervaring, en een uitgebreide achtergrond als jarenlange verkopers van onze gespecialiseerde medische apparatuur


Solide, professioneel, gedreven en kundig staan zij te uwer beschikking. 

 
Ontdek uw regionale vertegenwoordiger hier