Gymna en SmartEducation bundelen krachten als complementaire partners!

Het landschap van de kinesitherapie is continu in beweging. Het aanbod van Gymna - Belgische marktleider in revalidatiemateriaal met meer dan 55 jaar expertise - volgt deze ontwikkelingen maximaal. 

Het uitgebreid postacademisch vormingsaanbod van SmartEducation speelt hier eveneens op in. Trends zoals preventieve geneeskunde, digitalisering en echografie zetten zich door en de vraag naar goede opleiding en ondersteuning hierin neemt toe. Omdat Gymna en SmartEducation samen het merendeel van de actieve kinesitherapeuten in Vlaanderen bereiken vinden zaakvoerder Frank Cesar en commercieel verantwoordelijke Carl Baeten in SmartEducation een partner met een gelijkgestemde missie.

 “Gymna kan SmartEducation de nodige ondersteuning bieden”, zo stellen Robbie Billen en Stijn De Mot, de oprichters van SmartEducation. “We herkennen in mekaar de ideale partners om de best mogelijke opleidingen in de sector te kunnen aanbieden.” 
Gymna bevestigt deze stelling: "Uit onze gesprekken bleek duidelijk dat beide organisaties zich tot doel stellen producten en diensten aan te bieden die de kwaliteit van de zorgverlening significant verbeteren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we deze missie naar een hoger niveau tillen." De kersverse partners zijn enthousiast over de synergiën die tijdens hun ontmoetingen aan het licht kwamen en zijn vastberaden om hun klanten hierbij te betrekken. 

De samenwerking zal onder meer de logistieke ondersteuning van gespecialiseerde opleidingsmodules omvatten, zoals musculoskeletale echografie, waarbij Gymna hoogwaardige apparatuur en technische ondersteuning ter beschikking stelt aan de cursisten. Ook is besloten om bepaalde opleidingsevenementen te organiseren in de vestigingen van Gymna te Diepenbeek en Gentbrugge.

"We verheugen ons erop nieuwe generaties zorgverleners te inspireren en voor te bereiden op de uitdagingen en kansen van de toekomst. Dat we dit kunnen doen in de optimaal uitgeruste vestigingen van Gymna, voegt significant waarde toe aan onze opleidingen," besluiten Robbie en Stijn. 

Voor meer informatie over het aanbod kunt u terecht op de websites van SmartEducation en Gymna.

Sales Director Carl Baeten en zaakvoerder Frank Cesar (Gymna - links) samen met Co-founders Stijn De Mot en Robbie Billen (SmartEducation – rechts)